Nettisivut

Nettisivusto on digitaalinen näyteikkunasi – ellei se ole kunnossa niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin, asiakkaasi kääntävät katseensa nopeasti muualle. Sivustosi ensimmäinen tehtävä on kertoa asiakkaillesi mitä yrityksesi tekee, miten se tekee ja miksi se tekee. Toinen tehtävä on herättää luottamus yritystäsi kohtaan ja kolmas kerätä yhteystietoja tulevista asiakkaistasi.

Hyvä nettisivusto koostuu kolmesta osasta: designista, sisällöstä sekä tekniikasta.

Design

Ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkee, on nettisivustosi visuaalinen ilme, design. Jokainen ymmärtää ensivaikutelman tärkeyden, eikä sitä tule aliarvioida tässäkään yhteydessä. Jos asiakkaasi ei pidä näkemästään, hän päätyy nopeasti painamaan back-painiketta ja siirtyy hakutuloksista kilpailijasi sivustolle.

Skandinaavisen selkeä sekä ilmava nettisivusto hengittää kuten väljästi sisustettu asunto ja antaa vierailijalleen tilaa edetä tungettelematta. Selkeys herättää kävijässä myös luottamusta yritystäsi kohtaan, jolloin täytetään sivuston toista tehtävää.

Sisältö

“Content is king”. Näin otsikoi Bill Gates esseensä vuonna 1996, eikä ollut ollenkaan väärässä. Sisällöllä sekä sen laadulla on valtava merkitys nettisivustosi toimivuuteen. Vieralijoille tulee käydä selkeästi sekä nopeasti ilmi mitä, miksi ja miten yrityksesi tekee asioita – sisältö täyttää sivustosi ensimmäistä tehtävää. Ilman hyvää sisältöä sivustosi ei myöskään menesty hakukonemaailmassa, joissa sisällön merkityksellisyydellä, pituudella sekä avainsanojen käytöllä on suuri vaikutus.

Tekniikka

Sivuston tekninen toteutus on kolmas osa toimivaa kokonaisuutta. Nopea sivusto takaa sekä hyvän käytettävyyden että mahdollistaa hyvän hakukonenäkyvyyden. Hyvä design yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan taittuu sekä mobiili- että desktop -näkymiin.

Loppukäyttäjän lisäksi tekniikan on tarkoitus palvella myös sivuston ylläpitäjää. Turhan usein sivustojen ylläpito on liian työlästä, jolloin sitä on hyvä tekosyy laiminlyödä. Toteutamme nettisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka tarjoaa tietoturvallisen sekä helposti päivitettävän nettisivuston.

Pyhä kolminaisuus

Sivuston kolmas ja ehkäpä tärkein tavoite, liidien eli yhteystietojen keräys myyntiputkeesi, tarvitsee kaikkia kolmea yllämainittua osa-aluetta toteutuakseen. Hyvin suunniteltu, kirjoitettu sekä teknisesti toimiva sivusto takaa sinulle mahdollisuudet menestyä kilpailijoidesi joukossa.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen.

Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.