Digitaalinen markkinointi

Digitaalisen markkinoinnin avulla tavoitat asiakkaasi vaivatta verkossa siellä, missä he viettävät aikaansa.

Taitavasti suunnitellulla ja toteutetulla digimarkkinoinnilla tulet paremmin löydetyksi kuin kilpailijasi ja saat kohdennettua viestisi tehokkaasti suoraan haluamillesi kohderyhmille. Markkinoinnin tuloksia seuraamalla opit uutta kohdeyleisöstäsi ja liiketoiminnastasi.

Vahvuutemme on monialainen osaaminen: olemme yhdistelmä luovaa, koodia ja dataa. Jalkautamme brändisi linjakkaasti mainontaan. Hyödynnämme tuttuja, varmasti toimivia keinoja sekä kokeilemme ja kehitämme uusia alustoja, jotta saat parhaan mahdollisen digitaalisen näkyvyyden. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi nykyaikaisimmat ja toimivammat ratkaisut.

Yhteistyössä Oddy Digitalin kanssa huolehdimme kohdeyleisölle räätälöityjen viestien ja mainosaineistojen suunnittelun sekä tuotannon, verkkoanalytiikan mittareiden ja tavoitteiden määrittelyn eri tilanteisiin. Palveluihimme kuuluvat hakusanamainonta (SEM), hakukoneoptimointi (SEO), sosiaalisen median mainonta Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä, ohjelmallisesti ostettu mainonta esim. erilaisissa uutispalveluissa ja äänimainonta Spotifyssa. Mediatilan verkossa ostamme ohjelmallisesti, joten sinun ei tarvitse valita vain tiettyä kaupallista mediaa näkyvyydellesi, vaan voit valita kohderyhmän ja budjetin ja me pidämme huolen, että asiakkaasi näkee mainontasi käyttipä hän mitä mediaa tahansa. Lue lisää digitaaliseen mainontaan liittyvistä palveluista Oddy Digitalin sivulta

Digitaalisen markkinoinnin
palvelut

 

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen.

Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.