Business up front.
Party in the back.

Break on through to the odder side!

Oddy Inc. on uniikki joukko luovia strategeja, digiguruja, markkinoijia ja designereita. Autamme liiketoimintaasi pysymään merkityksellisenä ja kasvamaan kokonaisvaltaisen business design -ajattelumme avulla.

Kasvu ja kansainvälistyminen vaativat kirkkaan vision, merkityksellisen brändin, selkeän strategian ja suunnitelmallisen jalkautuksen. Rakennamme ne kanssasi kuntoon ja huolehdimme, että brändisi kohdataan oikein niin paikallisesti kuin globaalisti.

Jutellaanko?

Parhaat asiat syntyvät yhdessä

Liiketoimintasi tavoitteet ohjaavat työtämme ja otamme tuloksellisuuden tekemisissämme vakavasti. Tuomme pöytään näkemyksemme ja muotoilemme brändi-, markkinointi- ja palvelustrategioita, projekti- ja vuosisuunnitelmia, jotka pohjautuvat liiketoiminnan mittaristoosi. Kun kerran on päättänyt, että vain strateginen perustelu kelpaa valintojen taustalle, siitä on vaikea enää luopua, eikä ole tarvettakaan.

Sinä olet liiketoimintasi paras asiantuntija. Siksi teemme työmme tiiviisti kanssasi. Työtapamme on ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaasti fasilitoituja työpajoja, rajoja rikkovaa luovaa suunnittelua sekä intensiivisiä Design & Development -sprinttijaksoja. Selkeät työvaiheet ja tiheät tarkastelupisteet takaavat, että pystyt aina ajan tasalla työn etenemisestä.

Työmme teho perustuu ymmärrykseen asiakkaasta, liiketoiminnastasi sekä haasteesta. Sen saavuttamiseksi hyödynnämme dataa, analytiikkaa, tutkimuksia, haastatteluja ja workshopeja. Vain huolellisin pohjatyö takaa osuvimman tuloksen. Me rakastumme aina ongelmaan, emme ratkaisuun.

Takatukkaperiaatteemme: ”Business up front. Party in the back.”

Oddylla ihmiset tulevat aina ensin: olemme ihmisiä, teemme töitä ihmisille, tavoitamme ihmisiä.

Meillä työskentelee verrattoman kirjava joukko eri taustoista tulevia asiantuntijoita. Tämä on meille rikkaus, jonka ansiosta voimme tarjota laaja-alaisimman näkemyksen asiakkaillemme. Siksi etsimme joukkoomme alansa parhaita osaajia sukupuoleen, kulttuuriin, kansallisuuteen, uskontoon, ihonväriin, suuntautumiseen, ideologiaan ja musiikkimakuun katsomatta.

Meitä yhdistää kyky innostua ja tehdä työstä hauskaa yhdessä. Se tempaisee tekijän mukaansa ja ruokkii unelmia, joissa luovuus kukoistaa.

Haluatko liittyä joukkoon?

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen.

Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.