Authentic, fresh, energetic,
and most of all, fun.

Only the
relevant survive.

Oddy Inc. on uniikki joukko luovia strategeja, digiguruja ja markkinoijia. Autamme liiketoimintaasi pysymään merkityksellisenä ja kasvamaan kokonaisvaltaisen business design -ajattelumme avulla.

Kasvu ja kansainvälistyminen vaativat kirkkaan vision, merkityksellisen brändin, selkeän strategian ja suunnitelmallisen jalkautuksen. Rakennamme ne kanssasi kuntoon ja huolehdimme, että brändisi kohdataan oikein niin paikallisesti kuin globaalisti.

Johdatamme sinut myös digitalisaatioon. Kun bisneksesi kaipaa muutosta tai tilaisuuksia, muotoilemme palvelusi, läsnäolosi ja markkinointisi tulevaisuuden vaatimuksia vastaaviksi. Halutessasi otamme vastuun brändisi, markkinointisi ja digitalisaatiosi johtamisesta, pitkäjänteisesti tavoitteisiisi sitoutuen.

Jutellaanko?

Parhaat asiat syntyvät yhdessä.

Liiketoimintasi tavoitteet ohjaavat työtämme ja otamme tuloksellisuuden tekemisissämme vakavasti. Tuomme pöytään näkemyksemme ja muotoilemme brändi-, markkinointi- ja palvelustrategioita, projekti- ja vuosisuunnitelmia, jotka pohjautuvat liiketoiminnan mittaristoosi. Kun kerran on päättänyt, että vain strateginen perustelu kelpaa valintojen taustalle, siitä on vaikea enää luopua.

Sinä olet liiketoimintasi paras asiantuntija. Siksi teemme työmme tiiviisti kanssasi. Työtapamme on ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaasti fasilitoituja työpajoja, rajoja rikkovaa luovaa suunnittelua sekä intensiivisiä Design & Development -sprinttijaksoja. Selkeät työvaiheet ja tiheät tarkastelupisteet takaavat, että pystyt aina ajan tasalla työn etenemisestä.

Työmme teho perustuu ymmärrykseen. Sen saavuttamiseksi hyödynnämme laajasti dataa, analytiikkaa, tutkimuksia, haastatteluja ja workshopeja. Vain huolellisin pohjatyö takaa osuvimman tuloksen.

Kulttuurimme.

Oddylla ihmiset tulevat aina ensin: olemme ihmisiä, teemme töitä ihmisille, tavoitamme ihmisiä.

Meillä työskentelee verrattoman kirjava joukko eri taustoista tulevia asiantuntijoita. Se on meille rikkaus, jonka ansiosta voimme tarjota laaja-alaisimman näkemyksen asiakkaillemme. Siksi etsimme joukkoomme alansa parhaita osaajia sukupuoleen, kulttuuriin, kansallisuuteen, uskontoon, ihonväriin, suuntautumiseen, ideologiaan ja musiikkimakuun katsomatta.

Meitä yhdistää kyky innostua. Se tempaisee tekijän mukaansa ja ruokkii unelmia, joissa luovuus kukoistaa. Ja tässä mielentilassa pääsemme hommiin.

Haluatko liittyä joukkoon?

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?