Oddy Inc.

Pitäisikö verkkokauppasi päivittää Magentosta WooCommerceen?

Magento 1:sen tuki päättyy virallisesti 1.6.2020[1] ja monella verkkokauppiaalla on päätöksen teon aika. Päivittääkö Magento seuraavaan versioon vai vaihtaa kenties samalla koko verkkokauppa-alusta. Magenton päivitys seuraavaan versioon voi olla kallista lystiä eikä hyvää tekijää ole aina saatavilla tiukalla aikataululla.

Seuraavaksi muutamia olennaisia asioita siitä mitä vaihto Magentosta WooCommerceeen tarkoittaa.

Woocommerce on helppokäyttöinen ja hyvin skaalautuva alusta

WooCommerce on suosituin verkkokaupparatkaisu[2] johtuen sen helppokäyttöisyydestä sekä hyvästä laajenettavuudesta. Kauppa asennetaan WordPress-julkaisujärjestelmään, jolloin voit luoda kauppaympäristöön helposti muutakin kuin tuotesisältöä. Kun kauppa sekä muu sivusto toimii samalla alustalla sisällön sekä ulkoasun yhtenäisenä pitäminen on helppoa ja tehokasta.

WooCommercen kehittäjäkunta on laaja ja laadukkaita tekijöitä on tarjolla paremmin kuin Magentoon. Näin et myöskään ole lukittu yhteen palveluntarjoajaan verkkokaupan jatkokehityksen kanssa.

Mitä käy nykyisen verkkokaupan tuotteille sekä muulle datalle?

Siirron yhteydessä saadaan yleensä tuotua kaikki olennainen tieto, mm.:

  • Tuotteet
  • Tuotearvostelut
  • Tilaukset
  • Asiakkaat

Samalla on hyvä hetki tarkastella kaupan päivitystarpeita ja mahdollisia rakenteellisia muutoksia. Katkoksia kaupankäyntiin ei juurikaan tule kun uusi kauppa rakennetaan kehitysympäristössä valmiiksi ja siirretään tuotantoon sovittuna ajankohtana.

Kuinka paljon siirtäminen maksaa?

Verkkokaupan siirtohinta riippuu paljolti kaupan laajuudesta sekä rakenteesta. Hinnat alkavat noin 5 000 eurosta. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme kauppasi laajuuden ja annamme hinta-arvion siirrosta.

WooCommercen tueksi ylläpitopalvelu

Verkkokaupan ylläpitopalvelu takaa, että sivustosi päivitykset ovat ajantasalla ja tietoturva on kunnossa. Palvelun hinta on 99 € / kk.

 

Ota yhteyttä alla olevalla
lomakkeella tai soita suoraan Antille!

Antti Makkonen
CTO
+358 44 790 9880

Katso kaikki palvelut sivustoltamme www.oddyinc.fi

Lähteet

https://gauge.agency/articles/the-end-of-support-for-magento-1/
https://wedevs.com/89524/top-websites-using-woocommerce/

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen.

Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.